بازار توزیع سوسیس آلمانی و هات داگ لینو به مشتریان خود علاوه بر خدمات ویژه تخفیف زیادی خواهد داد.
بسیاری از سازمان ها در تولید انواع سوسیس و کالباس دخیل هستند و بعد از تولید یا در حین فرآیند ان لازم است تایید این سازمان ها وجود داشته باشد و بنابراین کارشناسانی در کارخانه حضور دارند. اما اشکالی که وجود دارد بعد از تولید است و محصولات ممکن است به علت زمان کم برای توزیع فاسد شوند و اگر نظارتی در این میان نباشد اغلب محصولات که به مردم می رسند مرغوبیت اولیه را ندارند.
بنابراین باید در مراکز پخش عمده انواع سوسیس و کالباس کارشناسان و آزمایشگاه هایی وجود داشته باشند که بتوانند محصولات را مورد ارزیابی قرار داده و از سلامت ان ها به مشتریان عمده ی خود اطمینان دهند.

منبع: فروشگاه لبنیات ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *