سوسیس گیاهی جایگزین بسیار مرغوب و مناسبی برای سوسیس های غیر بهداشتی گوشتی می باشد که تولیدی آن در کارخانه های زیادی در ایران رواج پیدا کرده است.
در حال حاظر چند کارخانه کاملا بهداشتی در ایران راه اندازی شده است که با استفاده از مواد مرغوب مانند قارچ، پنیر، کرفس و گندم سوسیس های گیاهی تولید می کنند که ارزش غذایی بالایی داشته و گزینه ی مناسبی برای افراد گیاه خوار و همچنین کودکان و نوجوانانی که علاقه به فست فود دارند می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *