مزایای خوردن پسته

همانطور که در تپانچه توضیح داده شده است ، این دانه های سبز مقدار کمتری از چربی و مقادیر زیاد فیبر ، ویتامین های E و K ، پتاسیم ، فیتواسترول ها و برخی

کاروتنوئیدها مانند زایکسانتین و لوتئین دارند ، در مقایسه با بقیه آجیل ها ، از این رو هر بار که هستند.

مصرف بیشتر علاوه بر اینکه منبع کربوهیدرات است ، طبق گفته وزارت کشاورزی ، شیلات و غذای اسپانیا ، جیره بندی پسته – حدود 49 واحد یا 30 گرم – 37 ٪ از

مصرف روزانه ویتامین B6 را فراهم می کند و اگرچه بسیار بسیار است کالری ، حدود 160 کیلو کالری توسط جیره بندی – همچنین سرشار از پروتئین و لیپیدهای

سبزیجات ، به ویژه از چربی های اشباع نشده (اسید اولئیک) است.

اینها برخی از مزایای پسته خندان ایرانی بهداشتی است که توسط علم نشان داده شده است:

فواید خوردن پسته خندان ایرانی: کلسترول را کاهش می دهد

به کاهش کلسترول کمک می کند

این امر از وزارت کشاورزی ، شیلات و غذای اسپانیا و در مطالعات بیشماری مانند مواردی که در مجله تغذیه منتشر شده است ، برجسته شده است ، که اشاره

می کند که چربی های اشباع نشده حاوی پسته به پایین آمدن سطح کلسترول LDL کمک می کند (“بد”) در خون

مزایای خوردن پسته: فشار خون بالا

از فشار خون شریانی محافظت می کند:

طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (ایالات متحده) ، 42.5 گرم پسته را به یک رژیم متعادل اضافه کنید و باعث کاهش 4.8 میلی متر جیوه

فشار خون سیستولیک شرکت کنندگان شود ، چیزی برای جلوگیری از فشار خون بالا.

فواید خوردن پسته: میزان قند خون را کاهش می دهد

میزان قند خون را متعادل کنید

شاخص گلیسمی پسته کم است ، بنابراین باعث می شود آنها برای افراد مبتلا به دیابت مناسب باشند. علاوه بر این ، بررسی بررسی مطالعات دیابتی ، بهبود

سطح قند خون ، چاقی ، فشار خون و التهاب افراد مبتلا به دیابت را کشف کرد. علاوه بر این ، مطالعه ای که در مجله اروپایی تغذیه بالینی منتشر شده است ،

نشان داد که نوشیدن پسته قند در جریان خون در صورت مصرف در کنار غذاهای کربوهیدرات کاهش می یابد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *