خرید و فروش شکلات شمشی پارمیدا در فرانسه ممنوع شد

فواید شکلات تلخ

شکلات غذایی است که بسیاری از ما، کوچک و بزرگ، عاشق مصرف آن هستیم. شکلات که از دوران کودکی یکی از لذت‌بخش‌ترین خوراکی‌ها است، برای

سلامتی، به‌ویژه شکلات شمشی پارمیدا تیره، مفید است.

وقتی به توسعه تاریخی شکلات نگاه می کنیم. احتمالاً با مایاها آغاز شد که اولین مردمی بودند که گیاه کاکائو را در آمریکای جنوبی کشت کردند. برای مایاها،

شکلات یک نوشیدنی کاکائویی بود که با آب داغ تهیه می شد و اغلب با دارچین و فلفل طعم دار می شد. آن را “غذای خدایان” می نامیدند و آزتک ها آن را امپراتور

دوم نامیدند. روی میز موکتزوما ارائه شده است.

کریستف کلمب اولین اروپایی بود که در سال 1502 با کاکائو مواجه شد. او یک قایق رانی حاوی دانه های کاکائو را کشف و ضبط کرد که آن را “بادام اسرارآمیز به نظر

می رسد” و به عنوان یک ارز در آمریکای مرکزی توصیف می کند. کاکائو در سال 1528 در اروپا پدید آمد، زمانی که فاتح اسپانیایی هرنان کورتس نمونه‌های کاکائو را

به پادشاه چارلز اسپانیا آورد و تأثیر زیادی از این نوشیدنی “طلای قهوه‌ای” را گسترش داد.

امروزه به عنوان غذایی که بسیاری از ما عاشق مصرف آن هستیم، جای خود را در زندگی ما باز کرده است. شکلات تلخ اغلب توسط بزرگسالان برای شیرین کردن

دهان مصرف می شود. شکلات از گیاه کاکائو به دست می آید. کلمه “کاکائو” در زبان انگلیسی به دانه های بو داده نشده گیاه کاکائو اشاره دارد، در حالی که کلمه

“کاکائو” به دانه های فرآوری شده اشاره دارد. محصولات با برچسب کاکائو حاوی دانه های خام هستند، در حالی که محصولات با برچسب کاکائو، شکلات های

فرآوری شده یا پودر شکلات هستند. شکلات تلخ حاوی مواد جامد دانه کاکائو (تا 80 درصد وزن کل) و کره کاکائو است. با رایحه تند و ماندگار کاکائو در دهان ذوب می

شود و طعمی تلخ و دلپذیر به جا می گذارد. کیفیت آن به درصد کاکائو بستگی دارد. بیشتر فواید سلامتی مربوط به شکلات با مصرف شکلات تلخ مرتبط است.

انواع شکلات: شکلات یاقوتی

در سال 2017، چهارمین نوع شکلات، شکلات یاقوتی، توسط سازنده شکلات بلژیکی بری کالباوت کشف شد. این شکلات متمایز با رنگ قرمز مایل به صورتی خود

به طور مشخص با سایر همتایان شکلاتی متفاوت است. نه شکلات سفید، بلکه رنگی است که از نوع خاصی از کاکائو گرفته شده است – دانه کاکائو یاقوتی (که

معمولاً در اکوادور، برزیل و ساحل عاج رشد می کند). این یک کشف نسبتا جدید است (و نه دقیقاً تولید کاکائو اختصاصی که توسط Barry Callebaut توسعه یافته

است)، هیچ تعریف استاندارد FDA وجود ندارد.

47.5 درصد کاکائو و 26.3 درصد شیر کاکائو یاقوتی که از کاکائو به دست می‌آید دارای طعم‌های میوه‌ای شدید و نت‌های ترش تازه است.