سوسیس یک گونه از غذا های نیمه آماده موجود در بازار می باشد که از روش های مختلفی و مواد متفاوتی تولید می شوند. متفاوت بودن این محصول سبب شده که توجه تمام افراد را به خود جلب کند. در کشور ما ایران ابتدا در بندر انزلی تولید و روانه بازار شود. یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین سوسیس ها، سوسیس گیاهی خانگی می باشد که از محبوبیت خاص خود برخوردار می باشد و افرادی که گیاه خوار میباشند و دارای رژیم های خاص هستند و همچنین ورزشکاران از این نوع سوسیس بدون گلوتن استفاده می کنند. سوسیس های گیاهی خانگی سویا بدون گلوتن می باشند و دارای فواید بسیار زیادی می باشد که در ادامه مطلب به موضوع گلوتن خواهیم پرداخت و این ماده را تعریف خواهیم کرد. در قسمت بعدی مطلب به طور کلی این نوع سوسیس را بازگو خواهیم کرد و همچنین به فروش سوسیس گیاهی می پردازیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید تا با این محصول به طور کامل آشنا شوید و اطلاعات کافی را دریافت کنید.
فروش سوسیس گیاهی
در این قسمت از مطلب می خواهیم به فروش سوسیس گیاهی خواهیم پرداخت اما در ابتدا با تاریخچه این ماده غذایی آماده آشنا خواهیم شد و سپس بازار فروش را تعریف خواهیم کرد.
با توجه به پیشرفت های که جامعه کرده است توانسته است در زمینه تکنولوژی مدرن پیشرفت کرده و سطح خود را از لحاظ تغذیه اصولی و صحیح بالا ببرد و به همین دلیل بشر با تفکر و تحقیقات پی در پی توانسته است سوسیس گیاهی خانگی بدون گلوتن را تولید کند و این ماده خوراکی خوش طمع را در گروه غذا های فست فودی قرار دهد و این نوع سوسیس مورد استفاده عموم مردم قرار گیرد. فروشگاه های غذایی و فست فود ها و مراکز تولید غذا های معتبر این نوع فست فود را در لیست غذایی خود قرار می دهند چون از نظر کیفیت دارای اعتبار بالای می باشد و دارای طعمی بی نظیر و خاص پسند می باشد.
این نوع سوسیس ها که در گروه مواد غذایی گیاهی قرار می گیرد و توانسته است یکی از گزینه های پر مصرف گیاه خواران و خاص پسندان باشد، از سویا تولید می شوند و سبب فرایند های بسیار مفیدی در بدن ایجاد می کنند. این محصولات بسیار خوشمزه تر و سالم تر می باشند و به دلیل ترکیب آنها و نبود چربی و قند در آنها و همچنین به دلیل نبود کلسترول حیوانی از اهمیت بسیار بالای برخوردار هستند و کارشناسان مجرب و کارآزموده تغذیه مصرف این ماده خوراکی را به تمام افراد جامعه بخصوص افراد بزرگسال و افراد دیابتی و کودکان و کسانی که دچار مشکل خاصی می باشند توصیه میکنند.
با توجه به تحقیقات انجام شده و گزارشهای سازمان جهانی بهداشت و تغذیه سالانه هشدار های در مورد فست فود ارائه می شود که به مصرف کنندگان توصیه می شود از مصرف این محصول خودداری کنند اما منظور وزارت بهداشت نوع های بازاری و بیکیفیت می باشد.
اولین تولید کننده سوسیس های گیاهی در دنیا از کشور آلمان سر چشمه می گیرد و سپس به کشورهای چون استرالیا و کانادا و همچنین ایران ادامه پیدا کرد. ابتدا برای آشنایی جامعه با این محصول تولید کنندگان در نمایشگاه های غذایی از این محصول استفاده می کردند تا در بین آنها رواج پیدا کند و با طعم خاص آن آشنا شوند.
اگر شما مخاطب عزیز و گرامی از جمله کسانی هستید که به سلامت خود و خانواده اهمیت می دهید به عنوان غذای گیاهی این سوسیس را در لیست غذایی خود قرار دهید تا از فواید آن بهره مند شوید. کارشناسان تغذیه به افراد جامعه بسیار تاکید می کنند که گیاه خواری را سر لوحه زندگی خود قرار دهند و این نوع از سوسیس یک گزینه مناسب است. سوسیس های گیاهی از موادی چون سویا و آرد گندم و ذرت تشکیل شده است و موادی چون گوشت قرمز در آن کاربردی ندارد.
اما شاید برای شما خوانندگان پیش آمده است که سوسیس بدون گلوتن یعنی چه؟ گلوتن یک ماده پروتئینی می باشد که سبب کشسانی خمیر می شود و پخت را آسانتر می کند و اما به دلیل نفاخ بودن آن سبب ایجاد مشکلات گوارشی برای مصرف کنندگان می شود، به همین دلیل تولیدکنندگان از’این نوع ماده در تولید استفاده نمی کنند.
سوسیس های گیاهی به دو روش خانگی و کارخانه ای تولید و روانه بازار فروش می شوند. سوسیس های گیاهی خانگی توسط تولید کنندگان کوچک در منازل و کارگاه های کوچک تولید و در مغازه های کوچک و نمایشگاه های مواد غذایی خانگی که برای رونق کسب و کار های کوچک سالانه برگزار می شوند به فروش می رسند که خریداران می توانند به این مکان ها مراجعه کنند و پس از مشاهده محصول آن را خریداری کنند، در بعضی از مراکز امکان تست این محصول هم وجود دارد تا خریدار بتواند این ماده خوراکی را با اطمینان کامل خریداری کند و همچنین با پیشرفت تکنولوژی بعضی از تولید کنندگان با راه اندازی سایت های فروش این ماده غذایی را به صورت غیر حضوری و آنلاین در اختیار خریداران گرامی قرار می دهند.
کارخانه های در کشور ما ایران در زمینه تولید انواع سوسیس و کالباس بخصوص نوع گیاهی در حال فعالیت می باشند که دارای مجرب ترین کارشناسان تغذیه و کارکنان در زمینه تولید می یاشند و این محصول را با بالاترین درجه کیفی تولید می کنند. این کارخانه ها زیر نظر وزارت بهداشت و تغذیه کشور می باشند و سالانه در زمان های مختلف از این مناطق بازرسی می شود و امکان هیچ گونه تخلف در کار و تولید وجود ندارد. این کارخانه ها پس از تولید سوسیس را به صورت عمده و در تناژهای بالا در اختیار عمده فروشی و مراکز خرید بزرگ قرار می دهند و سپس مراکز عمده فروشی در اختیار مغازه ها و رستوران ها و فست فودی ها قرار می دهند. خریداران برای خرید جزئی و کیلویی می توان به هایپر مارکت ها و مغازه ها مراجعه کنند و این ماده خوراکی را پس از پرداخت دریافت کنند. همچنین اکثر هایپرها به صورت غیر حضوری یا آنلاین فعالیت فروش خود را انجام می دهند و دارای مجرب کارشناسان در زمینه فروش می باشند و محصول را با بهترین بسته بندی به دست خریدار می رسانند.