3 فایده سیب برای کودکان
آیا می دانید چرا استفاده از سیب در رژیم غذایی کودکان توصیه می شود؟
کمبود سیب قرمز در بازار تهران در شرایط کرونایی غوغا به پا کرد .
آیا می دانستید که سال 2021 سال جهانی میوه و سبزیجات است؟ این غذاها سالم و برای سلامتی ضروری هستند اما مصرف آنها توسط کودکان به 5 وعده روزانه توصیه شده نمی رسد. اگرچه همه مفید هستند، بیایید در اینجا بر مصرف سیب برای کودکان تمرکز کنیم.
چرا سیب در رژیم غذایی کودکان بسیار مهم است؟
سیب بسیار محبوب است. نه تنها در سراسر جهان یافت می شود، بلکه در طول سال نیز در دسترس است. به همین دلیل است که دومین میوه پرمصرف روی کره زمین است.
در مورد کودکان، سیب همیشه انتخاب خوبی است و بی جهت نیست که یکی از اولین گزینه ها برای شروع تغذیه کمکی است.
فواید آن بی شمار است، اما در اینجا قصد داریم مهمترین آنها را با شما در میان بگذاریم:
نیازی به آماده سازی ندارد: فقط آن را بشویید و بسته به سن کودک در ارائه های مختلف ارائه دهید.
این ماده غذایی به راحتی قابل هضم است زیرا آب 85 درصد ساختار آن را تشکیل می دهد و حاوی مقدار زیادی فیبر است.
به دلیل فیبر و محتوای بالای میوه (قند) غذای سیر کننده ای است.
حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، کلسیم و ویتامین های C و A است.
این ماده از پلی فنل های مختلف (مواد آنتی اکسیدانی) تشکیل شده است که رنگ ها، طعم ها و بافت های خاص آن را به آن می بخشد.
همه این خواص به محافظت از سلامت کودکان و جلوگیری از مشکلات خاصی مانند مواردی که در ادامه خواهید دید کمک می کند.
سیب دفعات بیماری های روده ای را کاهش می دهد
همانطور که اشاره کردیم، سیب منبع فیبر است. به طور خاص پکتین، که یک ترکیب بسیار محلول است که برای میکروبیوتای روده مفید است. این عمدتا در پوست میوه که با سلولز آمیخته شده است یافت می شود.
مصرف فیبر برای جلوگیری از یبوست و کاهش خطر سرطان روده بزرگ ضروری است. علاوه بر این، این مصرف از شروع بیماری های التهابی روده و ایجاد دیورتیکول جلوگیری می کند.
برای اینکه بتوانید آنها را به کودکان عرضه کنید، بهتر است سیب ها را با پوست در فر برشته کنید. این امر آزادسازی پکتین از سلولز را تسهیل می کند، باعث جذب آن و هضم غذا می شود. سیب برای تسکین علائم گاستروانتریت بسیار مفید است.
در مورد کودکان بزرگتر نیز می توان آنها را به صورت خام و شسته مناسب ارائه داد. بر اساس یک مطالعه ژاپنی منتشر شده در Anaerobe، فواید آن برای میکروبیوتا مشابه میوه های پخته شده است.
دو هفته پس از شروع مصرف این میوه، از هم اکنون می توان تغییرات مثبتی در فلور روده مشاهده کرد.