مزایای خوردن پسته
همانطور که در تپانچه توضیح داده شده است ، این دانه های سبز مقدار کمتری از چربی و مقادیر زیاد فیبر ، ویتامین های E و K ، پتاسیم ، فیتواسترول ها و برخی
کاروتنوئیدها مانند زایکسانتین و لوتئین دارند ، در مقایسه با بقیه آجیل ها ، از این رو هر بار که هستند.
مصرف بیشتر علاوه بر اینکه منبع کربوهیدرات است ، طبق گفته وزارت کشاورزی ، شیلات و غذای اسپانیا ، جیره بندی پسته – حدود 49 واحد یا 30 گرم – 37 ٪ از
مصرف روزانه ویتامین B6 را فراهم می کند و اگرچه بسیار بسیار است کالری ، حدود 160 کیلو کالری توسط جیره بندی – همچنین سرشار از پروتئین و لیپیدهای
سبزیجات ، به ویژه از چربی های اشباع نشده (اسید اولئیک) است.
اینها برخی از مزایای پسته خندان ایرانی بهداشتی است که توسط علم نشان داده شده است:
فواید خوردن پسته خندان ایرانی: کلسترول را کاهش می دهد
به کاهش کلسترول کمک می کند
این امر از وزارت کشاورزی ، شیلات و غذای اسپانیا و در مطالعات بیشماری مانند مواردی که در مجله تغذیه منتشر شده است ، برجسته شده است ، که اشاره
می کند که چربی های اشباع نشده حاوی پسته به پایین آمدن سطح کلسترول LDL کمک می کند (“بد”) در خون
مزایای خوردن پسته: فشار خون بالا
از فشار خون شریانی محافظت می کند:
طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (ایالات متحده) ، 42.5 گرم پسته را به یک رژیم متعادل اضافه کنید و باعث کاهش 4.8 میلی متر جیوه
فشار خون سیستولیک شرکت کنندگان شود ، چیزی برای جلوگیری از فشار خون بالا.
فواید خوردن پسته: میزان قند خون را کاهش می دهد
میزان قند خون را متعادل کنید
شاخص گلیسمی پسته کم است ، بنابراین باعث می شود آنها برای افراد مبتلا به دیابت مناسب باشند. علاوه بر این ، بررسی بررسی مطالعات دیابتی ، بهبود
سطح قند خون ، چاقی ، فشار خون و التهاب افراد مبتلا به دیابت را کشف کرد. علاوه بر این ، مطالعه ای که در مجله اروپایی تغذیه بالینی منتشر شده است ،
نشان داد که نوشیدن پسته قند در جریان خون در صورت مصرف در کنار غذاهای کربوهیدرات کاهش می یابد.