کاربردی و بسیار متنوع، امروزه خواص زیادی به میوه های خشک نسبت می دهند. آیا واقعاً باید به مزایای سلامتی آنها تکیه کنیم؟
فیبر، پروتئین، ویتامین، منیزیم، به نظر می رسد که میوه های خشک بخشی بی عیب و نقص از یک رژیم غذایی سالم هستند!
میوه های خشک، متحدان سالم؟
مطالعات نشان داده اند که 20 گرم میوه خشک در روز، معادل یک مشت، به کاهش 30 درصدی خطر بیماری های قلبی عروقی و 15 درصدی خطر ابتلا به سرطان
کمک می کند.
در اینجا میتوانیم از بسیاری از مواد مفید برای سر و بدن که در این خوراکیهای کوچک وجود دارد، تشکر کنیم:
اسیدهای چرب امگا 3: موجود در میوه های خشک حتی بیشتر از ماهی، به تنظیم ضربان قلب کمک می کند.
لیپیدهای غیر اشباع: در مبارزه با کلسترول موثر است.
ویتامین E: برای جلوگیری از تشکیل پلاک هایی که می توانند شریان ها را مسدود کنند، شناخته شده است.
فیبرها: بسیار سیر کننده، در مبارزه با کلسترول و دیابت عالی است.
مواد مغذی همراه با چربی های خوب، به سرعت سیر کننده هستند. بنابراین مطمئناً، ما مطمئن خواهیم شد که مصرف روزانه را برای محدود کردن جذب کالری
کنترل می کنیم، حتی اگر انتخاب یک مخلوط خوشمزه از میوه های خشک همیشه از همه جهات بهتر از یک شیرینی اشباع شده با کربوهیدرات باشد.
با مصرف معقول، ما همچنین خاطرنشان می کنیم که انواع خاصی مانند بادام یا پسته باعث تنظیم اشتها می شود که می تواند در طولانی مدت به کاهش وزن
کمک کند.
میوه خشک تهران را چگونه تهیه و مصرف کنیم؟
با تکیه بر موفقیت آنها، اکنون می توان آنها را در فروشگاه ها و سوپرمارکت های تخصصی پیدا کرد، فرصتی برای تهیه انواع مختلف! اما پس چگونه آنها را مصرف
کنیم؟
خوب ما آنها را در مقادیر کم در آماده سازی آشپزی خود اضافه خواهیم کرد. در یک جعبه دربسته، مخلوطی از آجیل و میوه های خشک را خودمان درست می کنیم
تا در صورت کمی گرسنگی مزه دار شود یا مقدار کمی به سالادها و حتی غذاهای گوشتی و ماهی مان اضافه می کنیم! جسورتر می تواند آنها را به پودر تبدیل
کند و از آنها برای آرد سوخاری و پوسته پای استفاده کند. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی، این بهترین راه برای طعم دادن به یک غذای ساده و اطمینان از
احساس سیری خواهد بود.
یک کاسه پوک در منوی امشب؟ از اضافه کردن یک قاشق خوب کره آجیل برای چسباندن همه چیز به هم یا چند زردآلو خشک که در دستگاه آبگیری مواد غذایی
تهیه شده است، تردیدی نداریم. و در وعده صبحانه، آن را روی ماست خود بپاشید تا طعم ترد یا میوه ای خوشمزه ای داشته باشید.
ایده آل در اینجا شرط بندی روی مکمل و نه جایگزینی وعده های غذایی کلاسیک است. سپس مخلوط میوه های خشک را در دمای اتاق یا در فریزر برای مدت کمی
بیشتر نگهداری کنید.
میوه های خشک و سلامتی
به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، میوههای خشک قطعاً با سلامت هم قافیه هستند، اما مراقب باشید! یک لحظه استراحت جلوی تلویزیون، یک کاسه
کوچک در دست برای خوردن میان وعده و به سرعت چند صد کالری است که می توانید بدون اینکه متوجه شوید مصرف کنید.
روی نیمکت دانشآموزان بد، آجیل ماکادمیا با کمتر از 240 کالری در هر 40 گرم رقص را رهبری میکند. در مقایسه، برای مقادیر مساوی، بادام و بادام زمینی به 200
کالری، پسته حدود 170 کالری و گردو کلاسیک به 160 کالری می رسد.
به عنوان مثال، غلظت بسیار بالایی از اسیدهای چرب که به صورت تجاری توسط بسیاری از انواع نمک، چاشنی یا کبابی تقویت شده است. برای تغییر لذت، آجیل
خام را ترجیح می دهیم که احتمالاً می توانیم خود را در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بدون اضافه کردن روغن برشته کنیم. و البته، ما از گزینه های شکری یا
روکش شکلاتی که می تواند مزایای سلامتی را خنثی کند، اجتناب می کنیم!