آیا اصفهان از دانش و امکانات بخصوصی که منتهی به استحصال سوسیس گیاهی شود بهره مند است؟ تولیدی بزرگ و اصلی اغذیه بدون گوشت یا نباتی در کجاست؟
می دانید که امروزه مردم ترجیح می دهند غذا را آسان و سریع طبخ کرده و سرو نمایند لذا پیشنهاد اینست در وهله اول برگر ها، سوسیس و خوراکی های مشابه دیگر انتخاب شود اما امروزه نگرانی از بابت تحرک کم و چاقی هم وجود دارد که دستاورد غذایی گوشتی بر آن دامن می زند لذا گزینه پیش رو فرآورده های گیاهی است که با سلامتی انسان ها همخوانی دارد.
اصفهان بر تکنولوژی تولید سوسیس گیاهی دست یافته و اکنون آن را با روند بسیار خوبی ادامه می دهد اما باید این نکته را به خاطر سپرد که تولیدی عظیم این دستاورد در شیراز واقع شده که با نام تجاری نوپرو دنیای فست فود را به چالش کشیده ضمن اینکه در خاور میانه متمایز است.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای سوسیسی محفوظ است