چرا انواع سوسیس های خانگی طرفداران زیادی دارند؟ آیا می شود در خانه برای اهل آن سوسیس گیاهی با مزه های شگفت انگیز تولید کرد؟
مستحضرید که تکنولوژی موجب شده ترکیبات غذایی تحت فرآیندی حالات مختلف به خود بگیرند یعنی این امر ممکن شده که سبزیجات جای گوشت را بگیرند و نوید تولید یک غذای سالمتر را بدهند.
لازم به ذکر است مضرات اقلام گوشتی بر همگان ثابت شده و همه در طلب غذای کم ضرر و البته خوشمزه هستند لذا گزینه اصلی خوراکی های خانگی هستند اما با ایجاد بافت های گیاهی ویژه از آنها در تولید سوسیس استفاده و هم اکنون آن را غذای گیاهی کامل با طعم مشابه سوسیس گوشتی معرفی می کنند.
غذای مذکور می تواند به شکل خانگی نیز تولید شود یا آنقدر سالم و مقوی باشد که بشود از آن به سوسیس خانگی یاد کرد.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای سوسیسی محفوظ است