درصد بسیاری بالایی از سوسیس های عرضه شده در بازار های ایرانی با گوشت گاو تهیه شده اند و تحت عنوان سوسیس های گ.شت گاوی به شکل هات داگ یا کوکتل بفروش می رسند و بصورت کلی قابل خرید اند.
انواع مختلفی از سوسیس های ایرانی امروزه با گوشت گاو تولید می شوند که این گوشت از گاوهای گوشتی و پرواری بوده و روی هم رفته کیفیت بالایی دارند. خوب است بدانید برخی از مراکز غیرمجاز با گوشت گاوهای پیر به تولید این محصول فعالیت دارند اما مراکز معتبر ایرانی این سوسیس ها را با تازه ترین و بهترین گوشت گاوی تولید نموده و بصورت کلی در اختیار خریداران قرار می دهند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *