آیا می دانستید شکلات روی درختان رشد می کند؟ دانه های کاکائو که اساس شکلات را تشکیل می دهند در واقع دانه های میوه درخت کاکائو هستند که عمدتاً
در مناطق گرمسیری نزدیک استوا رشد می کنند. دانه ها در داخل یک میوه غلاف مانند رشد می کنند و با یک پالپ سفید آبدار پوشیده شده اند.
چگونه ساخته می شود؟ برای تهیه شکلات، کشاورزان کاکائو غلاف ها را می شکافند، دانه ها را بیرون می آورند، تخمیر می کنند و خشک می کنند. لوبیاها به
کارخانهها در سرتاسر جهان ارسال میشوند، جایی که تولیدکنندگان آنها را بررسی و تمیز میکنند، سپس آنها را برشته و آسیاب میکنند تا به مایع غلیظی به
نام شکلات صبحانه تبدیل شوند. فشار دادن بیشتر، غلتاندن، مخلوط کردن با شکر و سایر مواد، و گرم کردن و سرد کردن در نهایت این غذای خوشمزه را به دست
میآورد.
شکلات خارجی در تهران، یکی از خوشمزه ترین و همه کاره ترین چیزها برای خوردن و نوشیدن است، شما آن را به کیک، بیسکویت، شیرینی، حتی فلفل قرمز اضافه کنید (بعدا توضیح خواهم داد).
می توانید از آن برای تهیه شکلات های داغ و میلک شیک های فاسد استفاده کنید، اما آن چیست؟
تهیه شده از دانه کاکائو، میوه ای است که روی درختان کاکائو رشد می کند، که اکثریت آن در غرب آفریقا رشد می کند. برای تهیه یک پوند (تقریباً 0.5 کیلوگرم)
شکلات به 400 دانه کاکائو نیاز است و هر درخت کاکائو 2500 دانه تولید می کند.
مدتهاست که به عنوان یک تجمل برای امپراتور آزتک، مونتزوما، 50 فنجان کاکائو در روز از یک جام طلایی مینوشید و خانواده سلطنتی اسپانیایی کیکهای کاکائو
را به عنوان بخشی از جهیزیه خود میدادند.
اما چگونه کاکائو به شکلات تختهای ساده تبدیل میشود؟ طبق گفته هتل شکلات، یک فرآیند طولانی وجود دارد که شامل برشته کردن، برداشتن پوسته، آسیاب
کردن، جدا کردن کره از کاکائو، اضافه کردن شکلات و در نهایت تمپر کردن شکلات برای ایجاد براقی صاف است.