انواع مختلفی سوسیس گوشت قرمز 90 درصد با گوشت گاوی یا گوساله و گوسفندی به مرحله تولید می رسند که دارای طعم های بسیار متنوع و لذیذی می باشند و به کشورهای همسایه نیز صادرات می گردند.
سوسیس های گوشت قرمز نوعی از پرخاصیت ترین سوسیس ها می باشند که در نوع 90 درصد بیشترین سطح کیفی را دارند و امروزه با انواع مختلفی از طعم های پنیری، دودی، تنوری، پپرونی و غیره به دست مشتریان می رسند. این سوسیس ها درواقع فرآورده های گوشتی پرطرفدار و لذیذی می باشند که پس از تولید و بسته بندی به بازار کشورهای دیگر هم صادرات می گردند و با قیمت و کیفیت مناسب بفروش می رسند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای سوسیسی محفوظ است