آیا فناوری ساخت سوسیس گیاهی در اختیار همه کارخانه های ایران می باشد؟ شرکت نوپای نوپرو چقدر در عرضه دستاورد خود پیشرفت داشته است؟
امروزه همگان به این باور رسیده اند که اگر نمی توانند غذا های اغواگر سریع پخت را کنار بگذارند لااقل می توانند از نوع سالمتر با همان طعم و با کیفیت بهتر استفاده کنند لذا در جستجوی اقسام گیاهی آن (که در چند سال اخیر دارای شهرت شده اند) می باشند.
در ایران شرکت تازه ظهور کرده نوپرو به خوبی دانش تخصصی را به کار گرفته و سوسیس و کالباس را با ماهیت کاملا متفاوت در معیت تجهریات پیشرفته ارائه می کند.
شایان ذکر می باشد نوپرو تمام تلاش خویش را به کار گرفته تا عرضه قدرتمندی داشته باشد لذا از همه ظرفیت های مجازی و حقیقی برای معرفی و ارائه اقلام گیاهی خود کام می گیرد.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای سوسیسی محفوظ است