اگر هنگام خوردن بادام زمینی احساس ناراحتی کردید، مهم است که با پزشک صحبت کنید.
نحوه استفاده از بادام زمینی
بادام زمینی را می توان خام، بلانچ شده، برشته، آب پز، سرخ شده، پودر یا کره بادام زمینی مصرف کرد. خوردن آنها با پوست نازک و کاغذی آنها از نظر تغذیه ای
بسیار مفید است، زیرا پوست حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی گیاهی است. افزودن بادام زمینی گوجه ای بیشتر به رژیم غذایی به اندازه کافی
آسان است، چه با بادام زمینی و چه با کره بادام زمینی.
در اینجا چند روش برای استفاده از بادام زمینی در غذاهای مختلف آورده شده است:
● بادام زمینی را به صورت کوکی یا پای بپزید.
● ساندویچ کره بادام زمینی و موز درست کنید.
● کره بادام زمینی را به هوموس اضافه کنید.
● روی ماست خود را با بادام زمینی پر کنید.
● بادام زمینی را در سالاد بریزید.
● بادام زمینی را به غذای سرخ کرده یا رشته فرنگی خود اضافه کنید.
● بادام زمینی را در یک مخلوط دنباله دار مخلوط کنید.
در صورت امکان، بادام زمینی خام را با پوست وصل کنید. پوست بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها به محافظت از سلول های بدن در برابر
آسیب رادیکال های آزاد کمک می کنند. تولیدکنندگان معمولا پوست بیشتر بادام زمینی های برشته شده یا شور را جدا می کنند.
مردم می توانند از بادام زمینی و کره بادام زمینی به عنوان یک میان وعده در طول روز استفاده کنند. در وعده های غذایی اصلی، بادام زمینی افزودنی عالی برای
سالاد یا غذاهای تایلندی است.
بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) یکی از گیاهان روغنی مهم در جهان است. دانه های آن منبعی غنی از روغن خوراکی (43 تا 55 درصد) و پروتئین (25 تا 28
درصد) هستند. حدود دو سوم تولید جهانی برای نفت خرد می شود و یک سوم باقی مانده به عنوان غذا مصرف می شود. ترکیه حدود 0.4 درصد بادام زمینی جهان
را با تولید سالانه حدود 80 هزار تن در 30 هزار هکتار زمین تولید کرده است که تمام این تولید در داخل مصرف می شود. از آنجایی که تکنولوژی برداشت و پس از
برداشت بادام زمینی در ترکیه به اندازه کافی توسعه نیافته است، هزینه های تولید بسیار بالاست. این امر مانع استفاده از بادام زمینی در صنعت نفت می شود.
بنابراین عموماً در صنایع غذایی استفاده می شود. به دلیل همه این عوامل، نیاز مبرمی به طراحی و توسعه ماشین آلات مورد استفاده در فرآوری بادام زمینی به
صورت صنعتی وجود داشته است که به نوبه خود مستلزم آگاهی از خواص فیزیکی آنها است.