آیا می دانید سوسیس اولین بار در یونان مورد استفاده قرار گرفته است؟ سوسیس یونانی در کدام کارخانه ها تولید می شود؟ و چه مواردی در قیمت آن تاثیرگذار است؟
سوسیس در جهان قدمتی دو هزار و پانصد ساله دارد. و اولین بار در یونان مورد استفاده قرار گرفت. اما نه به شکل امروزی، بلکه به شکل گوشت های قورمه که داخل نان قرار می دادند. امروزه سوسیس یونانی در همه جای دنیا با طعم و ادویه های مختلف با توجه به ذائقه افراد تهیه می شود. و معمولاً به صورت سرخ شده در انواع ساندویج ها همراه با سس های کچاپ و مایونز میل می شود.
کارخانه های زیادی در ایران هستند که سوسیس آلمانی را با طعم های مختلف تولید و به بازار عرضه می کنند. که با توجه به میزان و درصد گوشت به کار رفته در آن دارای قیمت های متنوعی است. و معیار مرغوبیت آن درصد گوشت بالا و میزان چربی پایین است.
تمامی حقوق برای سوسیسی محفوظ است