خرمای کبکاب مشهد با کمک آنتی اکسیدان ها با عوامل بیماری زا مبارزه می کند. وجود آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر رادیکال های آزاد، مولکول های گونه های اکسیژن فعال، که ممکن است باعث واکنش های تهدید کننده زندگی در بدن ما شوند، جلوگیری می کند.
سه آنتی اکسیدان مهم عبارتند از: فلاونوئیدها: نقش اصلی آنها کاهش التهاب برای کاهش احتمال بیماری هایی مانند آلزایمر، دیابت و برخی سرطان ها است. کاروتنوئیدها: آنها برای کاهش احتمال دژنراسیون ماکولا یا سایر اختلالات مرتبط با چشم عمل می کنند.
اسید فنولیک: دارای خواص ضد التهابی نیز هستند. آنها برای کاهش احتمال بیماری های قلبی و سرطان عمل می کنند.
خرما سلامت مغز را تقویت می کند خرما با کاهش فعالیت پروتئین های بتا آمیلوئید می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد. این پروتئینها قادر به تشکیل پلاکهایی در مغز ما هستند که در صورت انباشته شدن میتوانند باعث مرگ سلولهای مغزی و منجر به بیماری آلزایمر و حتی مرگ شوند.
با گنجاندن خرما در رژیم غذایی خود احتمالاً حافظه بهتری خواهید داشت و توانایی یادگیری خوبی خواهید داشت.
منجر به کاهش اختلالات مرتبط با اضطراب می شود.
خرما برای بارداری مفید است خرما برای بارداری مفید است خرما می تواند با کمک به زنان در دریافت کالری و افزایش زایمان طبیعی با گشاد شدن دهانه رحم در چند هفته گذشته، از بارداری سالم حمایت کند.
نیاز به زایمان القایی را کاهش می دهد و می تواند زمان زایمان را کاهش دهد. برخی از پزشکان بر این باورند که ترکیبات موجود در خرما به هورمون اکسی توسین متصل می شود که به عنوان عامل انقباضات زایمان شناخته می شود.
به نظر می رسد که عملکرد اکسی توسین را در طول زایمان تقلید می کند. وجود تانن در خرما باعث تسهیل انقباضات در هنگام زایمان می شود. قند طبیعی و کالری موجود در آنها برای حفظ سطح انرژی بالا در طول زایمان نیز مفید است.