استفاده از نعناع در صنایع مختلفی مانند خمیردندان، آدامس، دهانشویه ها و نعناع های تنفسی می باشد. برخی از افراد آن را به چای صبحگاهی خود اضافه می
کنند زیرا طراوت آور است.
این وبلاگ اطلاعات بیشتری در مورد نعناع و عرق نعناع و فواید آن در اختیار شما قرار می دهد.
فواید نعناع و عرق نعناع برای سلامتی
نعناع سرشار از فواید سلامتی است. حاوی فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و همچنین ویتامین هایی مانند ویتامین A، C، B-complex است. سایر مواد مغذی
شامل فسفر و کلسیم و همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است.
نعناع سرشار از آهن، پتاسیم و منیزیم است که به افزایش سطح هموگلوبین کمک می کند. کالری کمی دارد، بنابراین می توان برگ های نعناع را به رژیم غذایی
خود اضافه کرد تا کاهش وزن را افزایش دهد.
سلامت مغز
مصرف برگ نعناع به سلامت مغز کمک می کند. مقوی مغز محسوب می شود. بر اساس تحقیقات انجام شده، برگ نعناع می تواند هوشیاری و عملکرد شناختی
شما را افزایش دهد.
مطالعه دیگری نشان داد که عصاره نعناع می تواند به کاهش علائم آلزایمر کمک کند. با این حال، برای تأیید حقایق به یک مطالعه گسترده نیاز است.
مصرف منظم برگ نعناع به بهبود حافظه کمک می کند. استنشاق برگ نعناع به شادابی ذهن شما کمک می کند
سلامت دستگاه گوارش
نعناع به دلیل فوایدی که برای سلامت دستگاه گوارش دارد شناخته شده است. نعناع حاوی آنزیم لیمونن-3-هیدروکسیلاز است که از خانواده سیتوکروم P450
است. این آنزیم به بهبود متابولیسم و هضم کمک می کند.
روغن نعناع به کاهش درد در ناحیه شکم کمک می کند و همچنین سندرم روده تحریک پذیر را بدون هیچ گونه عوارض جانبی درمان می کند.
مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام شده است نشان می دهد که نعناع دارای خواص گوارشی و سایر خواص گسترده تری نسبت به آنچه در حال حاضر می
شناسیم دارد. اگرچه، آزمایشات انسانی برای تأیید چنین ویژگی هایی مورد نیاز است.