انواع مختلفی سوسیس با نام تجاری چوریزو در بازار ارائه می شوند که با گوشت گوساله تولید شده اند و در بسته بندی های طبیعی حیوانی یا مصنوعی بفروش می رسند.
چوریزو نوعی گوشت خوک می باشد که از این نوع گوشت در تولید بهترین سوسیس ها استفاده می شود و سوسیس های موجود با نام سوسیس چوریزو بفروش می رسند.
در ایران نیز از آنجایی که گوشت خوک حرام می باشد به همین علت با گوشت گوساله این نوع سوسیس را تولید می کنند که اتفاقا از طعم ینظیری هم برخوردار است.
سوسیس های چوریزو خود انواع مختلفی دارند مثل هات داگ یا کوکتل و پنیری که با کیفیت بالا قابل سفارش و خرید هستند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران
تمامی حقوق برای سوسیسی محفوظ است